Veilig rijden begint bij regelmatig auto-onderhoud en tijdige keuring

De Algemene Periodieke Keuring (apk) is – in heel Europa – voor alle auto’s vanaf een bepaalde leeftijd wettelijk verplicht. Bij de apk testen en checken we uw auto op een aantal punten die te maken hebben met veiligheid en milieueisen. Zo moeten de remmen goed zijn en mag de auto niet teveel vervuilde stoffen uitstoten.

Voorkom een boete voor een te late apk-keuring. Laat Theo Musch Auto’s u een herinnering sturen wanneer het tijd is om uw auto te laten keuren.

Apk-reminder invullen

Kleine beurt

Een kleine beurt is niet verplicht, maar wel verstandig om regelmatig te laten uitvoeren. Ons advies is om 1 keer per jaar of na 15.000 kilometer dit onderhoud te laten doen.

Tijdens een kleine beurt controleren we uw auto op ongeveer 25 punten, zoals uw lampen, bandenspanning, remvloeistof en ruitenwissers. Het vervangen van de (motor)olie zit standaard in deze onderhoudsbeurt.

Voor een prijsofferte voor uw auto, neem met ons contact op 0598-392138

Breng uw auto voor een kleine beurt

Grote beurt

Bij een grote beurt controleren we uw auto op ruim 80 punten. De filters en bougies vervangen we en de olie wordt ververst. Soms vervangen we bepaalde onderdelen, zodat we ergere schade en dure reparatiekosten in de toekomst voorkomen. Uiteraard doen we dit in overleg met u.

Voor een prijsofferte voor uw auto, neem met ons contact op 0598-392138

Breng uw auto voor een grote beurt

VOI: Verlengde Onderhoud Intervallen

Voor de meeste auto's van na 2001 kan het onderhoudsadvies anders zijn. Deze auto's hebben een board-computer, die op basis van uw rijgedrag het onderhoudsmoment bepaalt. Bij gunstig rijgedrag kan het onderhoud pas na 2 jaar nodig zijn of na maximaal 30.000 gereden kilometers. Deze technologie heet VOI: Verlengde Onderhoud Intervallen.

U kunt natuurlijk ook uit gaan van onderhoud met vaste intervallen. Bijvoorbeeld één keer per jaar of na elke 15.000 kilometer.

Bij VOI maken we gebruik van zogenaamde Longlife-olie. Deze is speciaal ontwikkeld om lang mee te gaan, zodat de motor in optimale conditie blijft.

Voor een prijsofferte voor uw auto, neem met ons contact op 0598-392138

Laat uw auto keuren bij Theo Musch Auto’s

Wij verrichten apk-keuringen voor alle merken auto’s . Rijdt u in een dieselauto, dan voeren wij een roetmeting uit. Bezoek onze garage in Froombosch, Groningen.

Maak een afspraak