Bezoek onze autogarage in Froombosch, Groningen

Autobedrijf Theo Musch Auto’s - BOVAG gecertificeerd - helpt u 6 dagen per week met een grote of kleine beurt, een apk-keuring of met het checken van uw oliepeil. Kom langs in Froombosch voor het onderhoud van uw voertuig. Is het tijd voor een andere wagen? Bezoek dan onze garage om ons brede aanbod occasions te bekijken.

Aanhanger huren?

Wilt u onze aanhanger met huif huren of de autoambulance? Bel 0598 – 392 138 om de gewenste aanhanger te reserveren.

Neem contact op met Theo Musch Auto’s in Froombosch

Wilt u een afspraak maken voor een beurt of keuring? Of bent u geïnteresseerd in een occasion en wilt u een proefrit maken? Neem dan contact op via 0598 – 392 138. Voor vragen kunt u ook gebruikmaken van het contactformulier.

Contactformulier

6 reactie(s)

Plaats reactie

2021.02.13 Auteur Henk Mekkring
Nadat ik met mijn camper behoorlijke problemen had op de A28, is hij naar Theo Musch gebracht door de sleepdienst Omdat ik eerder zulke fijne ervaringen had. Camper rijdt weer, geen gedoe en voor een prijs die ik graag betaal aan Theo. Ik zeg het nog maar een keer, deze garage is wat je wilt.. Dank Theo!
2020.08.12 Auteur Henk Mekkring
Super bedrijf, Super snel en super menselijk. Zojuist mijn camper opgehaald na een koelwaterprobleem.. Theo Musch heeft een nieuwe vaste klant.. :)
2018.01.12 Auteur Jan de Groot
Al jaren een voor mij vertrouwd adres, geen gezeur, eerlijk en heb altijd een goed gevoel wanneer onze auto hier weer is geweest.
2017.11.10 Auteur David Homan
Ik kom al jaren met mijn auto bij Theo en ben zeer tevreden. Via een kennis dit adres opgedaan en niet weer weggegaan. Altijd behulpzaam en niets is hun te veel. Ze zijn eerlijke vakmensen, je komt nooit voor een verrassing te staan. Ondanks dat ik altijd wat oudere auto's heb gereden is hun aandacht er altijd bij. Dat vind ik een groot pluspunt. Ik raad deze garage zeker aan.
Auteur Egbert Jansen uit Duitsland
Uit voorzorg mijn automaat laten spoelen. Hoewel ik geen klachten had met mijn Audi na 200.000 km is het verschil duidelijk merkbaar. De prijs viel alleszins mee, ik was voor het spoelen bijna 50% goedkoper uit dan alleen verversen bij Audi. Dat ook nog mijn deurscharnieren- en schuifdak gesmeerd werden geweldig, ik had er niet om gevraagd. Bij het motorolie verversen werd er zelfs, zonder meerprijs, een flacon olie meegegeven i.v.m. het bijvullen. Hier kan mijn Audi-Dealer nog iets van leren. Ik heb de extra km's vanuit Noord Duitsland er graag voor over om bij Theo Musch klant te blijven.
Auteur Marik
Ik heb gebeld met de vraag of mijn automaat kon worden gespoeld en ik kon direct langskomen! Zeer vriendelijk, professioneel en niet duur! Ik heb een totaal andere auto gekregen! Ik heb direct mijn olie ook maar laten vervangen.. Zeker een aanrader!
Adres & contactgegevens
Adres
Hoofdweg 144
9619 PH Froombosch
Routebeschrijving
Telefoon
0598-392138
E-mail

Openingstijden