Bezoek onze autogarage in Froombosch, Groningen

Autobedrijf Theo Musch Auto’s - BOVAG gecertificeerd - helpt u 6 dagen per week met een grote of kleine beurt, een apk-keuring of met het checken van uw oliepeil. Kom langs in Froombosch voor het onderhoud van uw voertuig. Is het tijd voor een andere wagen? Bezoek dan onze garage om ons brede aanbod occasions te bekijken.

Aanhanger huren?

Wilt u onze aanhanger met huif huren of de autoambulance? Bel 0598 – 392 138 om de gewenste aanhanger te reserveren.

Neem contact op met Theo Musch Auto’s in Froombosch

Wilt u een afspraak maken voor een beurt of keuring? Of bent u geïnteresseerd in een occasion en wilt u een proefrit maken? Neem dan contact op via 0598 – 392 138 . Voor vragen kunt u ook gebruikmaken van het contactformulier.

hCaptcha

7 reactie(s)

Plaats reactie

1

Heb vrijdag 27 mei mijn audi a8 naar Theo Musch gebracht voor het spoelen van de automaat omdat de auto niet fijn reed. Na het spoelen rijd de auto als nieuw. Bedankt

Veensma - 26/05/2023

2

Nadat ik met mijn camper behoorlijke problemen had op de A28, is hij naar Theo Musch gebracht door de sleepdienst Omdat ik eerder zulke fijne ervaringen had. Camper rijdt weer, geen gedoe en voor een prijs die ik graag betaal aan Theo. Ik zeg het nog maar een keer, deze garage is wat je wilt.. Dank Theo!

Henk Mekkring - 12/02/2023

4

Al jaren een voor mij vertrouwd adres, geen gezeur, eerlijk en heb altijd een goed gevoel wanneer onze auto hier weer is geweest.

Jan de Groot

5

Ik kom al jaren met mijn auto bij Theo en ben zeer tevreden. Via een kennis dit adres opgedaan en niet weer weggegaan. Altijd behulpzaam en niets is hun te veel. Ze zijn eerlijke vakmensen, je komt nooit voor een verrassing te staan. Ondanks dat ik altijd wat oudere auto's heb gereden is hun aandacht er altijd bij. Dat vind ik een groot pluspunt. Ik raad deze garage zeker aan.

David Homan - 09/11/2017

6

Uit voorzorg mijn automaat laten spoelen. Hoewel ik geen klachten had met mijn Audi na 200.000 km is het verschil duidelijk merkbaar. De prijs viel alleszins mee, ik was voor het spoelen bijna 50% goedkoper uit dan alleen verversen bij Audi. Dat ook nog mijn deurscharnieren- en schuifdak gesmeerd werden geweldig, ik had er niet om gevraagd. Bij het motorolie verversen werd er zelfs, zonder meerprijs, een flacon olie meegegeven i.v.m. het bijvullen. Hier kan mijn Audi-Dealer nog iets van leren. Ik heb de extra km's vanuit Noord Duitsland er graag voor over om bij Theo Musch klant te blijven.

Egbert Jansen uit Duitsland - 21/05/9980

7

Ik heb gebeld met de vraag of mijn automaat kon worden gespoeld en ik kon direct langskomen! Zeer vriendelijk, professioneel en niet duur! Ik heb een totaal andere auto gekregen! Ik heb direct mijn olie ook maar laten vervangen.. Zeker een aanrader!

Marik - 21/05/9980

Adres & contactgegevens

Adres
Hoofdweg 144
9619 PHFroombosch
Routebeschrijving

Telefoon
0598-392138
E-mail